Koskinen Jarmo

Lohjan Kisaveikkojen Jarmo Koskinen peliuransa alkuaikoina. Kuva Risto Malmgren albumi

Jääkiekkoilija Jarmo Koskinen oli lähtenyt 1970-luvun loppupuolella opiskelemaan Helsinkiin ja siirtynyt pelaamaan I-div. Pitäjänmäen Tarmoon. Se oli pojalle iso harppaus. Jakella oli halua menestyä, joten hänet otettiin Jokereihin viikon pestiin. Kokeilu onnistui ja hän pääsi ryhmään. Pääsarjassa oli tyystin eri tempo, kuin alemmissa. Jake ymmärsi tekniikkansa olevan puutteellinen. Hän pelasi armeija-aikansa Kiekko-reippaassa ja alkoi ymmärtää paremmin liigakiekkoilua. Ensimmäisinä Jokerivuosinaan hän joutui aloittamaan kauden seitsemäntenä puolustajana. Itseluottamuksen lisääntyessä peliaikaa on tullut lisää.

Jake pelasi Jokereissa seuran voittaessa hopeaa keväällä 1983. Nyt 26 -vuotias Jake pelaa Helsingissä jo viidettä kauttaan. (LU 3.3.1985)

Teksti Eino Alhola

Vieritä ylös